AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu pilav görmek

Kahve falında tuzlu pilav görmek

Kahve falında tuzlu pilav görmek kişinin yüzünün güleceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu pilav gördüyseniz:

  • Aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz.

Kahve falında tuzlu pilav yemek manevi olarak hasar alınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu pilav görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuz ekmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu su yutmak geriye doğru gideceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz yığını görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuza basmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işarettir.

Kahve falında başkasının tuz yediğini görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu fındık yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir