AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu kahve görmek

Kahve falında tuzlu kahve görmek

Kahve falında tuzlu kahve görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, problemlere çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu kahve gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında kahveye tuz atmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kahve görmek rızkından ve gelirinden olacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu kahve yapmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında tuz bulmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanozda tuz görmek başarıya giden yolların açılacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu pasta görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu tatlı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paket tuz görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir