AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık fıstık yediğini görmek

Kahve falında fındık fıstık yediğini görmek

Kahve falında fındık fıstık yediğini görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Kahve falında fındık fıstık yediğini gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyler nedeniyle kontrolü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında fındık fıstık yediğini görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında fındık fıstık ceviz görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında fındık fıstık görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz fındık fıstık görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, aksiliklerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık fıstık yemek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fıstık fındık görmek çok iyi giden işlerin duracağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Kahve falında fıstık fındık yemek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında fındık fıstık almak büyük kazançlar elde edileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir