AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu fıstık görmek

Kahve falında tuzlu fıstık görmek

Kahve falında tuzlu fıstık görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, zahmete düşeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu fıstık gördüyseniz:

  • Adım adım ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında tuzlu fıstık görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu fıstık yemek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında fıstık toplamak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık badem görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı fıstık görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, doğru olanı seçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir