AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu fıstık yemek

Kahve falında tuzlu fıstık yemek

Kahve falında tuzlu fıstık yemek eşyaların yenileneceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hem çok mutlu olacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu fıstık yemek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Kahve falında tuzlu fıstık yemek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu fıstık görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında kabuksuz fıstık yemek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kişinin güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, endişelerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çan fıstığı yemek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Kahve falında fıstık fındık yemek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir