AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstık yedirmek

Kahve falında fıstık yedirmek

Kahve falında fıstık yedirmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hanesine güneş doğacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, hayatının bir anda renkleneceğine yorulur.

Kahve falında fıstık yedirmek gördüyseniz:

  • Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir.

Kahve falında fıstık yedirmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu fıstık yediğini görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çam fıstığı yediğini görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında fıstık yediğini görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında yer fıstığı yediğini görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek hata yapılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında fındık fıstık yediğini görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaju fıstığı yemek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir