AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizi belli konularda zirveye taşıyabilir.

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm çekirdeği görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında çekirdekli üzüm görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında çekirdekli üzüm yemek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, büyük başarıya ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında çekirdeksiz yeşil üzüm görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek borçların sonlandırılacağına, gönül sızılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir