AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdek istemek

Kahve falında çekirdek istemek

Kahve falında çekirdek istemek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdek istemek gördüyseniz:

  • İnsanlar değerli görüşlerinizi duymak isteyebilirler.

Kahve falında çekirdek istemek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında ayçekirdeği çekirdek görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çekirdek çöpü görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına inanılır.

Kahve falında gül çekirdek görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kuruyemiş çekirdek görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil erik çekirdeği görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz çekirdek görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir