AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu balık görmek

Kahve falında tuzlu balık görmek

Kahve falında tuzlu balık görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kazançlı işlere gireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu balık gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Kahve falında tuzlu su balığı görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu balık görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu balık yemek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında tuzda balık görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaraya tuz basmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzsuz ekmek yemek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya tuz ekmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu pasta görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir