AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzağa düşürüldüğünü görmek

Kahve falında tuzağa düşürüldüğünü görmek

Kahve falında tuzağa düşürüldüğünü görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, düşmanlarını alt edeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzağa düşürüldüğünü gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tuzağa düşürüldüğünü görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında tuzağa düşürülmek onun kıymetini her daim bileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzağa düştüğünü görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında tuzağa düşmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine tuzak kurmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işaret eder.

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare tuzağı görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzaktan kurtulmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir