AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzağa düşürülmek

Kahve falında tuzağa düşürülmek

Kahve falında tuzağa düşürülmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, esenliğe kavuşulacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında tuzağa düşürülmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Kahve falında tuzağa düşürüldüğünü görmek gelirinin daimi olacağına, alacaklarını tahsil edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzağa düştüğünü görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında tuzağa düşürülmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzağa düşmek el attığı her işten zararla çıkacağına, rahatının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzak kurulduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzaktan kurtulmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tuzaktan kurtulduğunu görmek az çalışarak çok gezeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında bubi tuzağı görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir