Kahve falında tuzağa düşmek

Kahve falında tuzağa düşmek sevinçli haberlere, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yaşamının tazeleneceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında tuzağa düşmek gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Kahve falında tuzağa düşmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzağa düşürülmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tuzaktan kurtulduğunu görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bubi tuzağı görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine inanılır.

Kahve falında fare tuzağı görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine tuzak kurmak her daim temkinli olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzaktan kurtulmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin tuzak kurduğunu görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir