AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince tuz görmek

Kahve falında ince tuz görmek

Kahve falında ince tuz görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ince tuz gördüyseniz:

  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Kahve falında ince tuz görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince yılanlar görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ince elbise görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet eder.

Kahve falında ince siyah çorap görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında ince görünmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, patron olunacağına işarettir.

Kahve falında ince uzun yol görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına işaret eder.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir