AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden tuz toplamak

Kahve falında denizden tuz toplamak

Kahve falında denizden tuz toplamak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, çevrenizden takdir görmeye, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında denizden tuz toplamak gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Kahve falında denizden tuz toplamak hastalıklardan kurtulacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tuz toplamak dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu deniz görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında denize tuz dökmek kazancının çok düşeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu denizde yüzmek maddi anlamda güçleneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu denize girmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulur.

Kahve falında denize tuz atmak ticaret adamı (kadını) olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir