AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü bacak görmek

Kahve falında tüylü bacak görmek

Kahve falında tüylü bacak görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tüylü bacak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanırsanız maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tüylü kadın bacağı görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında bacak tüylerini temizlemek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüylü bacak görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulur.

Kahve falında bacakta tüy görmek kısmetlerinin çoğalacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktaki tüyleri almak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında bacak tüyü almak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaktan tüy almak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir