AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüyleri kesmek

Kahve falında tüyleri kesmek

Kahve falında tüyleri kesmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tüyleri kesmek gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında koyunun tüylerini kesmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek tüyü kesmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, pişmanlığa alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tüy kesmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kasık tüylerini kesmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüylerini kesmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun tüylerini kesmek yeni bir eve sahip olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında tüyleri kesmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kızı olanların da gelin edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir