AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüy kesmek

Kahve falında tüy kesmek

Kahve falında tüy kesmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tüy kesmek gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında tüylerini kesmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyunun tüylerini kesmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında köpek tüyü kesmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tüy kesmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüyleri kesmek kolaylık sağlayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin tüyünü kesmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasık tüylerini kesmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüylerini kesmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir