AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek çok üst mevkilere geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek borçlarının çoğalacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yalan söylediğini görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye yalan söylemek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisine yalan söylemek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında anneye yalan söylemek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine yalan söylediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yalan söylediğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yalan söylediğini görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir