AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaya yalan söylemek

Kahve falında kocaya yalan söylemek

Kahve falında kocaya yalan söylemek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaya yalan söylemek gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları yaşam tarzınızı etkileyebilecek kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında kocanın yalan söylediğini görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının yalan söylediğini görmek çok yükseleceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına inanılır.

Kahve falında kocaya yalan söylemek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, günlerini bunun için harcayacağına yorulur.

Kahve falında birinin yalan söylediğini anlamak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine inanılır.

Kahve falında birinin size yalan söylediğini görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kazançsız işler peşinde olmaya yorulur.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek bir beladan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında eşine yalan söylemek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye yalan söylemek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir