AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalan söylemek

Kahve falında yalan söylemek

Kahve falında yalan söylemek makamını garantileyeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yalan söylemek gördüyseniz:

  • Herkes gibi davranmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, farklı şeyler deneyeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisine yalan söylemek kafasına koyduğuna ulaşacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında yalan söylediğini görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yalan söylediğini görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine yalan söylemek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye yalan söylemek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin size yalan söylediğini görmek düşmanların önlerinin açılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir