Kahve falında tuvaletin dolduğunu görmek

Kahve falında tuvaletin dolduğunu görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna işarettir.

Kahve falında tuvaletin dolduğunu gördüyseniz:

  • Konular her neyse, hiç beklenilmedik bir şekilde hız kazanabilir veya ilerleme sağlayabilir.

Kahve falında tuvaletin dolduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletten su doldurmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında mantı doldurmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında testi doldurmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında arabaya su doldurmak daha şık mekanlarda eğleneceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çay doldurduğunu görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya su doldurmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun doldurmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir