AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette yattığını görmek

Kahve falında tuvalette yattığını görmek

Kahve falında tuvalette yattığını görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette yattığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla biraraya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette yattığını görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

Kahve falında yüzüstü yatan birini görmek zorlukların baş göstereceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yattığını görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kendi işinin patronu olunacağına işaret eder.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında yata görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yatakta yatan görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babayı yatarken görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını yatarken görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir