Kahve falında yata görmek

Kahve falında yata görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, kazançlı kapıların açılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yata gördüyseniz:

  • Gitmeniz gereken yerlere ulaşabilmek için gerekenden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var.

Kahve falında yat gemi görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalettir.

Kahve falında yatakta yatan bir erkek görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini yatarken görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işaret eder.

Kahve falında sırt üstü yattığını görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yattığını görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını yatarken görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini hasta yatarken görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir