Kahve falında birinin yattığını görmek

Kahve falında birinin yattığını görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yattığını gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almanızı ya da hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayabilecek çok sayıda fikre sahip olabilirsiniz.

Kahve falında yatakta yatan adam görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, işlerin de hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını yatarken görmek parasının her geçen gün artacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan erkek görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yattığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek çalışmaları kötüleyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Kahve falında eşinin hastanede yattığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yatağa yattığını görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir