AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze üzüm almak

Kahve falında taze üzüm almak

Kahve falında taze üzüm almak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında taze üzüm almak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Kahve falında taze üzüm toplamak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında taze yeşil üzüm görmek insanlara iş öğreteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah taze üzüm görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine yorulur.

Kahve falında taze üzüm yaprağı görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze üzüm almak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze kara üzüm görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze üzüm yemek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında taze beyaz üzüm görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir