AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden üzüm almak

Kahve falında ölen birinden üzüm almak

Kahve falında ölen birinden üzüm almak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, makam edineceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinden üzüm almak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yaş siyah üzüm görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tövbe etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm bağı sulamak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunların tarihe karışacağına delalettir.

Kahve falında üzüm ve kiraz görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, çok kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini üzüm yerken görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm kopardığını görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında kara üzüm koparmak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında üzüm vermek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hep yerinde sayacağına delalet eder.

Kahve falında birine yeşil üzüm vermek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir