AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette soğan görmek

Kahve falında tuvalette soğan görmek

Kahve falında tuvalette soğan görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, insanlara yardım edeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, üzgün ve karamsar olacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette soğan gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınıza itiraz eden kişiler olursa, biraz olsun haklı olma ihtimallerinin dikkate alınması gerekiyor.

Kahve falında tuvalette soğan görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında közde soğan pişirmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan sarmısak görmek yeni işlere atılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında soğan kabuğu soymak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine inanılır.

Kahve falında soğan kebabı görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde soğan görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan diktiğini görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir