AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde soğan görmek

Kahve falında başkasının elinde soğan görmek

Kahve falında başkasının elinde soğan görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde soğan gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında elinde soğan tutmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde soğan görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde soğan görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil soğan soymak yepyeni projelerle uğraşacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında komşudan soğan istemek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede taze soğan görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğan ısırmak evin kasasına giren gelirin artacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında közlenmiş soğan görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, onları gücendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir