AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan sarmısak görmek

Kahve falında soğan sarmısak görmek

Kahve falında soğan sarmısak görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, iş için gurbete gidileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan sarmısak gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Kahve falında soğan sarmısak görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalettir.

Kahve falında sarmısak turşusu görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında soğan çapalamak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında süt soğanı görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette soğan görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta soğan görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan satın almak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir