AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette kendi pisliğini görmek

Kahve falında tuvalette kendi pisliğini görmek

Kahve falında tuvalette kendi pisliğini görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, iş kaybı yaşanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, elindekileri de yitireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette kendi pisliğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pislikli tuvalet görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet pisliğine bulaşmak tebrik edileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, iyi şartlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tuvaletteki pisliği temizlemek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet pisliğine düşmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, bir sınavdan geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette kendi pisliğini görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir