AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletteki pisliği temizlemek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kazancın her daim artacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet pisliğini temizlemek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının pisliğini temizlemek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında insan pisliği temizlemek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir