AnaSayfa / Genel / Kahve falında pislikli tuvalet görmek

Kahve falında pislikli tuvalet görmek

Kahve falında pislikli tuvalet görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının da kaçacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, iç açıcı sözlere, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pislikli tuvalet gördüyseniz:

  • Belli değişiklikleri açıkça uygulamaya koymanız engeller ya da baskılarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında tuvalet pisliği görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet pisliği temizlemek geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette insan pisliği görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette kendi pisliğini görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet ve insan pisliği görmek sorunların hallolacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet pisliğine düşmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında pislikli tuvalet görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunların günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet pisliğini temizlemek rakiplerin başarı kazanacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir