AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette güvercin görmek

Kahve falında tuvalette güvercin görmek

Kahve falında tuvalette güvercin görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, onu isyan noktasına getireceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette güvercin gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette güvercin görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercine binmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercini yakalamak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kanatsız güvercin görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş güvercin görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin sesi duymak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında iki yavru güvercin görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir