AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki yavru güvercin görmek

Kahve falında iki yavru güvercin görmek

Kahve falında iki yavru güvercin görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki yavru güvercin gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz yavru güvercin görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz güvercin yavrusu görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında güvercin yavruları görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, şaşkın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak kendisiyle övüneceğine, ticarette zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki yavru güvercin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin ve yavrusunu görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında güvercin yavrusunu görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işarettir.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir