AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette domates görmek

Kahve falında tuvalette domates görmek

Kahve falında tuvalette domates görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, edilen duaların tutacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette domates gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Kahve falında tuvalette domates görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında domates turşu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rendelenmiş domates görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil domates tarlası görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada domates görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında domates dolması görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında domates taşımak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında olmamış domates yemek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir