AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates taşımak

Kahve falında domates taşımak

Kahve falında domates taşımak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında domates taşımak gördüyseniz:

  • Gücünüzü gösterin.

Kahve falında domates taşımak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dalında kırmızı domates görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında bahçeye domates ektiğini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında gök domates yemek ticaretinin de hızlanacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biber ve domates görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domates biber görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında domates turşu görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domates fidesi görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir