AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil domates tarlası görmek

Kahve falında yeşil domates tarlası görmek

Kahve falında yeşil domates tarlası görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, durgunlaşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil domates tarlası gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Kahve falında yeşil domates tarlası görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında domates tarlası görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada domates görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı domates tarlası görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domates tarlası sulamak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada kırmızı domates görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında tarla domatesi görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada domates toplamak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir