AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette çöp görmek

Kahve falında tuvalette çöp görmek

Kahve falında tuvalette çöp görmek geçim derdinin biteceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette çöp gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında tuvalette çöp görmek gülen yüzünün de solacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete çöp atmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işarettir.

Kahve falında çöpten altın bulmak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çöp süpürmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöp almak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöp poşeti almak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, zor durumlarda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir