Kahve falında babaya ilaç vermek

Kahve falında babaya ilaç vermek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, içini açmaya karar vereceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, gönlünce harcama yapmasına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Kahve falında babaya ilaç vermek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında babaya ilaç vermek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ilaç vermek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşından ilaç almak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulur.

Kahve falında ilaç aldırmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilac yutmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine delalet eder.

Kahve falında şeker ilacı görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ilac yemek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilac satmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir