AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya görmek

Kahve falında babaya görmek

Kahve falında babaya görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, geçim kaygısı duymayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında babaya gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Kahve falında ölmüş babayı dirilmiş görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalet eder.

Kahve falında babadan gizlenmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının saçını görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anne ve babanı görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında babaya darılmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında babanın anneyi aldattığını görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir