AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya bıçak çekmek

Kahve falında babaya bıçak çekmek

Kahve falında babaya bıçak çekmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, anne babaya müjde verileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında babaya bıçak çekmek gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki çıkabilir.

Kahve falında babaya bıçak çekmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında bıçak çekmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bıçak çekmek görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adama bıçak çekmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, karamsar olacağına işaret eder.

Kahve falında birisine bıçak çekmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına delalettir.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında baba tarafından bıçaklanmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında babanın elinde bıçak görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir