AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine bıçak çekmek

Kahve falında birisine bıçak çekmek

Kahve falında birisine bıçak çekmek hayatının iplerini eline alacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında birisine bıçak çekmek gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Kahve falında bıçak çekmek görmek ileride saygın bir kimse olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret eder.

Kahve falında bir adama bıçak çekmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, borçların sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine bıçak çekmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak çekmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında babaya bıçak çekmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında manzara fotoğrafı çekmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulur.

Kahve falında denizden kovayla su çekmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir