AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak çekmek

Kahve falında bıçak çekmek

Kahve falında bıçak çekmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, rızkının eksileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak çekmek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşımı başka kişilerin işlerinize karışması anlamına gelebilir.

Kahve falında babaya bıçak çekmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, hoşgörülü biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak çekmek görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir adama bıçak çekmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak çekmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, zenginliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisine bıçak çekmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına delalet eder.

Kahve falında mide bulantısı çekmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, daha fazla mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkudan besmele çekmek yetki sahibi olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir