AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet suyu görmek

Kahve falında tuvalet suyu görmek

Kahve falında tuvalet suyu görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, özel hayatının renkleneceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet suyu gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Kahve falında tuvalete su dökmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti suyla temizlemek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvaletten su doldurmak işe gösterilen ilginin artacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette su içmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalettir.

Kahve falında tuvaleti suyla yıkamak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette su aktığını görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında suya tuvaletini yapmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir