AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaleti suyla temizlemek

Kahve falında tuvaleti suyla temizlemek

Kahve falında tuvaleti suyla temizlemek kendine geleceğine, saygınlığının da artacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti suyla temizlemek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında tuvaleti suyla temizlemek hayattan her istediğini alacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami tuvaleti temizlemek haneye dertlerin gireceğine , keyfin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet temizlediğini görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo tuvalet temizlemek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet yapmak ve temizlemek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet kuyusu temizlemek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin tuvaletini temizlemek fenalıkta bulunmaya, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir