AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kullanmak

Kahve falında tuvalet kullanmak

Kahve falında tuvalet kullanmak fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sermaye elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet kullanmak gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Kahve falında tuvalet kullanmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet kağıdı kullanmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renk araba kullanmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine inanılır.

Kahve falında hızla araba kullanmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kılıç kullanmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek arabası kullanmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında taşıt kullanmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayı kullanmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işinden ve parasından olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir