AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk araba kullanmak

Kahve falında beyaz renk araba kullanmak

Kahve falında beyaz renk araba kullanmak işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk araba kullanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Kahve falında beyaz renk araba kullanmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kardeşler arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz renkli araba kullanmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkli araba kullanmak üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına delalettir.

Kahve falında mavi renkli araba kullanmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lüks araba kullanmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz araba kullanmak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz arabayı kullanmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir araba kullanmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir