AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı kullanmak

Kahve falında arabayı kullanmak

Kahve falında arabayı kullanmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, insanlardan takdir toplayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı kullanmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım etmenin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında pahalı araba kullanmak zenginliğinin, konforunun artacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında tehlikeli araba kullanmak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının hızlı araba kullandığını görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yağmur yağarken araba kullanmak kişinin daha çok kazanacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin araba kullandığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine yorulur.

Kahve falında eski araba kullanmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, ailenin büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir