AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tuvalete gitmek

Kahve falında kirli tuvalete gitmek

Kahve falında kirli tuvalete gitmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Kahve falında kirli tuvalete gitmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli bir tuvalet görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kirli tuvalete girmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin kirli olduğunu görmek hastalığının düzeleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kirli tuvaleti temizlemek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine inanılır.

Kahve falında tuvaleti kirli görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, insanları kandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli tuvalet temizlemek günahlarına tövbe edeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok kirli tuvalet görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir