AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesini aramak

Kahve falında elbisesini aramak

Kahve falında elbisesini aramak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, kendini bunu başaracağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbisesini aramak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında nişan elbisesi aramak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında elbisesini aramak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise aramak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hasret giderileceğine delalet eder.

Kahve falında mezar yeri aramak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında anneyi aramak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında annemi aramak işlerini toparlayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çamurda yüzük aramak zahmetli bir işin sona ereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir